niet groot
maar groots in kwaliteit!

Laatste nieuws


Kwekers


Yaichi Ishihara;
is eigenaar van Yagenji Koi Farm in Mushigame.
Yagenji Koi Farm bestaat meer dan 40 jaar. Het bedrijf wordt geleid door Yaichi Ishihara en is gelegen in Muchigame. Ishihara werkt samen met zijn twee zonen, Daisuke en Toshinori. Yagenji Koi Farm produceerd vooral Kohaku, Sanke, Showa, Shiro-Utsuri, Ginrin Showa en Kikusui en heeft daar 4000 vierkante meter mudpond voor.

Hirasawa

Kuniyasu Hiroi (Conias);
is eigenaar van Hiroi Koi Farm.(Yozen). Kuniyasu Hiroi is bij ons beter bekend onder de naam Conias. zijn koi farm is gevestigd te Koguriyama en hij kweekt vele soorten koi waarvan de belangrijkste Kohaku, Sanke, Showa, Goshiki, Ginrin Goshiki, Doitsu Ochiba, Doitsu Kujaku, Doitsu Kohaku, Doitsu Sanke, Doitsu Showa, Ginrin Showa, Aigoromo en Kigoi zijn. Hiroi Koi Farm heeft maar liefst de beschikking over 100.000 vierkante meter mudponds.

Kuniyasu Hiroi (Conias)

Hiroji Sakai;
is eigenaar van Sakai Fish Farm. Sakai Fish Farm in Hiroshima, is ��n van de grootste koikwekers van de wereld. Sakai Fish Farm is een uit de kluiten gewassen familiebedrijf en Hiroji Sakai, de CEO beheerd zijn Farm samen met zijn broer Yoshimichi Sakai als een bedrijf. In de business wordt hij bijgestaan door zijn zoon Kentaro Sakai. Kentaro behoord reeds tot de vierde generatie koikwekers bij Sakai Fish Farm en treed dikwijls op als jurylid in Amerikaanse koishow's.

Hiroji Sakai
| << vorige pagina<< | >> volgende pagina>> |

Kom ook eens langs bij Kejava-KOI en laat u onder het genot van een kopje koffie voorlichten over alle ins en outs van het houden van Koi.

Tot ziens bij:


Kejava-Koi
Johan Frisostraat 10
5246TH Rosmalen (Hintham)
tel.: 073-5996655
b.g.g. 06-55140931

Email: info@kejava-koi.nl